O nás          Reference          Ke stažení          Kontakt
Search
Close this search box.

Screenové rolety

Screen rolety jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a díky materiálu, ze kterého jsou vyrobeny, jsou téměř bezúdržbové.

Screenové rolety zip hr

Screen roleta HR ZIP představuje kompletní balíček výhod a specifických požadavků na venkovní látkové stínění. Jedná se o moderní řešení pro prvotřídní energetickou náročnost. Plně vyhovuje pořadavkům pasivních a nízkoenergetických domů na vnitřní klima. Nabízí praktickou ochranu proti nežádoucímu hmyzu, neboť prostor mezi krycím profilem, lištami a látkou je dokonale uzavřen.

Má unikátní systém lišt, který zajišťuje odolnost proti větru a udržuje látku dokonale napnutou pomocí inovativní nerezové pružiny ve vodící liště.

Screenové rolety hr

Screen roleta HR představuje veškeré pohodlí venkovního stínění bez rušivých instalačních prací. Krycím hranatým nebo zaobleným profilem dodá objektům lesk a smyslnost. Jedná se o jednoduché řešení podpořené designovým vzhledem na jakoukoliv fasádu, které zajistí maximální ochranu proti slunečnímu záření i průniku tepla. Látka z profilu klouže hladčeji a nedochází tak k žádnému opotřebení.

Je vybavena unikátní technoligií Xglide snižující tření mezi látkou a krycím profilem.

Screenové rolety lite

Screen roleta Lite představuje odlehčenou variantu zastínění. Svým provedením dotváří atmosféru vnímání interiéru a dodává budovám stylově jednoduchý a moderní vzhled. Je oblíbená cenovou dostupností s využitím do venkovního i vnitřního prostředí. Vybrané typy materiálů a jejich kombinace zajišťuje výbornou odolnost proti povětrnostním podmínkám.

Díky široké škále látek a provedení umožňuje regulovat tepelné podmínky.